Föreläsningsserien fortsätter under maj där vi, förutom fyra nya föreläsningar, också kommer att boka nytt datum för föreläsningen med headcoacherna.

Tanken med den här serien av föreläsningar är att få lite nedslag i frågor som på olika sätt inverkar på en tränares vardag i boxningsföreningen. Idén till denna föreläsningsserie uppstod under de föreningsträffar som vi arrangerade i januari, där idén om detta lyftes och vi kände att detta är en idé som vi ska göra verklighet av. Det är med dessa tankar i bakgrunden som vi beslutade att prova denna typ av utbildningsform under våren.

Föreläsningarna riktar sig mot intresserade tränare men också personer med andra roller inom organisationen och är på grundnivå. Det blir en blandning av boxning och ämnen relaterade till boxning, aktiva och tränares utveckling

Föreläsningarna hålls digitalt via Teams och inbjudan är öppen och det är bara att ansluta till de föreläsningar som man är intresserad av att lyssna på. Teams kräver inte att man laddar ned appen utan man kan använda den via webbläsaren.

Till föreläsningarna i maj vill vi dock gärna se en föranmälan (med namn och personnummer) till patrik@swebox.se. Uppgifterna sparas inte framöver utan kommer att läggas in som deltagare på den föreläsningen.

Tanken är att erbjuda en serie med ett antal föreläsningar på ca. 2 timmar med varierande ämnen. Föreläsare är personer med stor erfarenhet inom ämnesområdet och som arbetar inom idrotten.

I maj kommer vi att hålla följande föreläsningar, med hjälp av Bosön IFHS och RF/SISU.

Träningslära den 5/5 18.00-21.00. Föreläsare: Thomas Lindholm från Bosön IFHS.
Motivation och idrottspsykologi den 11/5 18.00-20.00. Föreläsare: Mikael Wallsbeck från Bosön IFHS.
Ledarskap den 18/5 18.00-20.00. Föreläsare: Michael Brobeck från Bosön IFHS.
Näringslära den 24/5 18.00-19.30. Föreläsare: Emma Lindblom från RF/SISU:

Ni hittar mer information om föreläsningarna samt länkarna till föreläsningarna här

Vi kommer att återkomma med datum för den framflyttade föreläsningen med headcoacherna samt information om ytterligare en föreläsning med diplomkommittén.

Vi ses i ett digitalt forum på våra föreläsningar under våren!

Mvh SBF kansli