I den internationella damturneringen 5th Nations Cup i Ruma, Serbien gick Lise Sandebjer och Agnes Alexiusson hela vägen fram till GULD.

Sverige deltog med fyra boxare i denna stora turnering med 101 deltagare från 25 nationer deltog i seniorklassen.

Love Holgersson och Anna Laurell Nash föll jämnt mot kinesiskan Yuan Meiqing som tog sig till final. Anna hade vunnit sin inledande match mot en marockanska. Holländskan Nouchka Fontijn vann guld i klassen.

BK Örnens Lise Sandebjer tog hem guldet i 48-klassen efter tre klara vinster över en ryska, en serbiska och indiskan Haobijam i final.

Agnes Alexiusson som är något av en publikfavorit i Serbien vann hela fyra matcher för att bärga hem guldet. I finalen besegrade Agnes dubbla EM-bronsmedaljören Kinga Siwa, Polen, med 2-1.

Den svenska insatsen resulterade i Näst bästa nationspriset.

Lise Sandebjer kliver högst upp på pallen i sin första stora internationella turnering