Herrlandslaget förbereder sig på ett VM-läger i Frankrike den 8-14 september. Herrarnas förbundstränare Majid Jelili rapporterar från lägret.

Här i Bugeat förbereder sig Frankrike inför tävlingar och mästerskap, Övrig träning genomför de på träningscentret  i Paris.

Här förbereder vi oss för kommande VM och OS-kval som går av stapeln 22 september till 10 oktober i Baku, Azerbaijan. Deltagande nationer Är Spanien, Storbritannien, Frankrike, Mexiko, Algeriet, Dominikanska Republiken, Indien,  Ecuador och Sverige. Här har vi förberett oss för mästerskap varje Är sedan 2008.

Under detta läger har vi lättat på träningen för att nå en toppform till VM. Vi genomför två pass per dag.

Förmiddagspass innehållande löpning/fotboll och explosiv styrka och eftermiddagspass uppgiftsparring, sparring, säck och plattor.

Stämningen i laget har varit mycket bra och vi har haft det bra under dessa dagar. Träningarna har varit givande och laget ser ut att vara i god form.

Alla har deltagit på alla träningar och inga skador har tillkommit i laget.

Våra boxare presterade mycket bra på matchsparringen och likaså på Övriga träningar. Vi Är nöjda med killarnas insats.

Nu Återstår en veckas träning på hemmaplan i klubbmiljö får att ytterligare toppa formen. Kommande VM blir troligen det tuffaste genom tiderna med rekordmånga deltagare och tuff konkurrens.

 

Deltagare i Frankrike:

52kg Salomo Nature, Angered BC
56 Bashir Hassan, Djurgårdens IF
60kg Redouane Kaya, Narva BK
69kg Leon Chartoi, Narva BK
81kg Kennedy Katende, Sundsvalls BK

Förbundstränare: Majid Jelili och Santiago Nieva