Nu Är det snart dags för Golden Girl 2012 och det gäller att toppa formen! Planera och anmäl era boxare. I Är vill vi att Sverige kommer med hela sin elit för att behålla titeln i inom Sveriges gränser. Lets get ready to rumble!

Härmed inbjuds och välkomnas flickor och damer till 2012 Års upplaga av boxningsturneringen Golden Girl BC som kommer att genomföras den 14-15 januari i Borås.

Boxningsturneringen Golden Girl Är en öppen turnering för alla kvinnliga boxare i alla kategorier. Första gången turneringen genomfördes var 2009 och då deltog de 70 bästa kvinnliga boxarna i Europa för att kämpa om titeln Golden Girl. Efter första dagens matcher var det tre boxare som stod som kandidater för titeln; Charley Davidsson, Hannah Beharry och Matilda Neren. Slutligen blev det Hannah Beharry.

2011 startade drygt 90 boxare och denna gång var det Än svårare för deltagarna. Då stod titeln mellan Jemyma Betrian, Marielle V Hansen och Fadma Ali. Denna gång gick titeln till holländskan Jemyma Betrian, möjligen för att fjolårsvinnaren inte var på plats.

Nu när det är olympiaår och kvinnor får delta i OS, så vill vi satsa Ännu högre. Ta med era bästa boxare till Golden Girl BC och få chansen att möta, inte bara de bästa i Europa, utan de bästa i världen.

Vi vill att denna turnering ska vara en turnering som idrottare alltid ska vilja komma tillbaka till.

Inbjudan kan läsas på: http://www.ateljeirene.se/res/Default/inbjudan2012.pdf

Vår hemsida Återfinns på adressen: http://www.thegoldengirlbc.net/

Vid frågor kontakta:

Ray Husac, Mobile: +46735-945411, E-post: rayhusac@telia.com
Lina Erlandsson, E-post: lina@bkrebell.com

/Ray Husac