Det har kommit fler återbud till SM. I herrarnas 75 kg har Sander Lauritsen, BK Ringen, Wadim Bankow, KK All Round och Leon Chartoi, Hammarby IF lämnat återbud. Detta medför att Adam Chartoi, Hammarby IF, Cengizhan Caglayan, Narva BK och Alexander Holm, Vänersborgs BK är klara för SM.

SM-kvalmatcher i Örebro den 30 april:

Damer 57 kg (9 anmälda boxare)

  • Nr 8. Märta Lundberg, Djurgårdens IF – Nr 9. Norah Guzlander, Halmstads AIS

Herrar 69 kg (11 anmälda boxare)

  • Nr 8. Razhden Aniashvili, Ronneby BT – Nr 9. Christoffer Tiito, BK Falken

Herrar 81 kg (10 anmälda boxare)

  • Nr 8. Ahmedhan Didigov, IF Göteborgs Team Box – Nr 9. Viktor Tolancev, Hammarby IF

Reserver till SM

69 kg 1. Mohammed Kuci, Tifa BC
2. Alexander Asmus, Viktorija BK – Falköping

75 kg  Hamza Barka, Hisingens BK

81 kg  Loran Batti, Upsala IF

 

Kvalificering till SM i Malmö 2016

SM-deltagande kommer att avgöras med SBF:s ranking som underlag.Alla turneringar i TA-systemet och alla tävlingsresultat som inkommer till SBF räknas till rankingen. I de klasser med fler än 8 anmälda (vilket brukar vara 3-4 herrklasser) går vi på rankingen en månad före SM, i samband med att anmälningstiden går ut.

Vid 9 anmälda boxare: En intern ranking görs baserad på SBF:s ranking (det kan ju hända att någon saknas eller att någon gått upp/ner en klass). 8:an och 9:an möts i en SM-kvalmatch lördagen den 30 april under Mellansvenska Mästerskapen i Örebro.

Vid 10 anmälda boxare: Samma som ovan, fast 7:an möter 10:an och 8:an möter 9:an i två SM-kvalmatcher lördagen den 30 april under Mellansvenska Mästerskapen i Örebro.

Vid fler än 10 anmälda boxare: Alla som hamnar utanför Topp 10 blir reserver, sen möts 7:an och 10:an och 8:an möter 9:an i två SM-kvalmatcher lördagen den 30 april under Mellansvenska Mästerskapen i Örebro.

Var även god och avanmäl de boxare som ni inte kommer att ha med i mästerskapet. Detta är extra viktigt i de viktklasser med fler än 8 anmälda boxare så alla får en rättvis chans att förbereda sig.

OBS! Notera att Herrseniorer måste ha gått minst 15 matcher för att få delta på SM. Utländsk medborgare måste ha varit stadigvarande bosatt i Sverige i minst ett års tid.

Boxing Event Service