För tränare och ledare som genomgått steg I och II arrangerar boxningsförbundet steg III utbildningar i Stockholm, Kristianstad och Göteborg under våren. Säsongen avslutas med en steg IV på Bosön som är förbundets högsta tränarutbildning.

För att ha välutbildade boxare behöver vi ha välutbildade tränare. Att fortlöpande gå kurser och utbildningar är en viktig del i tränarens egen utveckling.

Steg III utbildningarna kommer att hållas i Stockholm (20-22 april) Kristianstad (27-29 april) och i Göteborg (11-13 maj) . Steg IV utbildningen kommer att hållas ute på Bosön i Stockholm den 16-20 maj. Kurserna är snart fullbokade men platser finns fortfarande kvar. Kursinformation och anmälningsförfarande till utbildningarna finns här.

Tränare och domare kan söka idrottslyftspengar för kursavgiften (ej resa och logi) till stegutbildningar och domarutbildning.

Ansökan ska vara inne via föreningens IdrottOnline-hemsida före kursens startdatum, i ansökan ska det framgå vem som ska gå och vilken utbildning. För ansökningsförfarande se bifogad fil för vägledning och vilka alternativ som ska väljas. Fyll i namn och utbildning.

OBS! Är ni flera från samma förening som ska gå en utbildning, gör en gemensam ansökan. Manual för Idrottslyftsansökan finns här.

 

/Erik Bredler, sportchef & Ida Kvist, IdrottOnline- och Idrottslyftskoordinator