Svenska Boxningsförbundets verksamhet går ner i aktivitet under sommaren med semestrar för våra anställda, men från den här veckan är dock kansliet bemannat igen men med en reducerad kapacitet.

Svenska Boxningsförbundet har haft semesterstängd under perioden 6-17 juli men från och med den 18 juli har kansliet varit bemannat av vår återstartssamordnare Jenny som jobbar hårt med vårt återstartsstöd. Vår verksamhetschef och förbundskoordinator har fortfarande semester och är åter på kansliet i början av augusti.

Då Jenny enbart arbetar med återstartsstödet så är hennes kunskaper om övrig verksamhet begränsad, så frågor kring övrig verksamhet ombeds vänta till vecka 31 då kansliet är bemannat till full styrka igen. Jenny kan dock besvara frågor som direkt rör vårt återstartsstöd. Hon nås enklast via e-post jenny.haggblom@swebox.se eller telefon +46(0)70-462 37 12, samt att hon är uppkopplad för digitala möten över Teams varje torsdag mellan 17.30-18.30 från och med den 21 juli till 25 augusti.

Förbundet har också en tillfällig förändring i vår styrelse då vice ordförande Karin Mattsson har delegerats vissa uppgifter av vår ordförande. Frågor som rör förbundet i stort hänvisas till henne eller vår ordförande. Karin nås främst via e-post karin.mattsson@me.com

Vi hoppas att ni har en underbart fin sommar och laddar batterierna inför kommande hösttermin!

Soliga hälsningar,

Svenska Boxningsförbundet