The Golden Girl training Camp 2013 blev en lyckad historia med 41 tjejer och fyra specialinbjudna killar.

Lägret leddes av de meriterade topptränarna Hjalmar och Anders Styve, med sig hade dom tvåfaldiga regerande GOLDEN GIRL, Marielle V Hansen som var en stark förebild på lägret.

Tjejer från Sverige, Norge, Danmark och England deltog med brinnande iver och det blev otroligt mycket teknik och sparring där övningar skulle testas och finslipas.

Fredag lägret inleddes i de två lokalerna som vi hade till förfogande med Anders och Hjalmar Styve vid rodret. Lägret innehöll mängder med tekniska övningar där det mesta  handlade om att inte bli träffad, att glida undan slagen istället för att ta dom på garden, att använda fotarbete och slip and slides bob and weave för att gå undan och komma i läge för att sätta sina slag. En taktik som kan bli än mer viktig inför de nya reglerna nu.

Lördag höll Hjalmar Styve två mycket intressanta föreläsningar, vilket var mycket uppskattat.

Söndag hade vi efter lunch vår regerande Golden Girl i frågestolen där hon svarade på frågor från de deltagande boxarna. Detta var mycket uppskattat.

 

Vi vill passa på att tacka ALLA som deltog och slet hårt. Vi vill även passa på att tacka Hjalmar och Anders Styve för ett mycket bra läger samt ett STORT tack till the reigning two-time Champion THE GOLDEN GIRL – Marielle V Hansen.

 

Golden Girl Marielle V Hansen
Foto: Christer Hansson

 

Golden Girl training Camp 2013
Foto: Christer Hansson

 

Huvudtränare Hjalmar Styve
Foto: Christer Hansson

 

Marielle vs. Norah
Foto: Christer Hansson

 

Team Golden Girl på lägret från vänster
Linda Lennartsdotter, Julia Hakala, Felicia Siljeholm,
Carolina Flyckt, Mona Husac.

Foto: Christer Hansson

 

För mer info om The Golden Girl, chek this out
http://thegoldengirlbc.net/

 

Arrangör: BK Rebell

// Raymond Husac