Nu inleder vi The Golden Girl diplom league, en diplomliga för enbart tjejer upp till 15 år. Det är en liga som är rikstäckande och alla klubbar i landet får delta med boxare. Den kommer att gå över hela året och avslutas för säsongen på The Golden Girl Championship 2014 med grand finale.

Fem stycken deltävlingar kommer att gå och alla klubbar som deltar med boxare kan söka reseersättning för skäliga kostnader för resor till ligan hos Idrottslyftet och det är gratis att delta, man behöver bara anmäla sig en gång så är man med i ligan sedan, dock måste man ju anmäla sig till start inför varje deltävling. Helst skall man ju delta på alla deltävlingar för ju fler matcher man går ju större chans har man ju att bli några av de som skall göra upp om vinnarpriset för ligan 2013. Detta sker alltså på Golden Girl Championship, januari 2014. Givetvis kan man ändå delta på turneringen i januari och tävla om dess alla priser, men ligans vinnare kan bara de bästa från årets liga bli.

Mer information kommer inom kort och egen websida kommer också inom närmaste dagarna. Där kommer all information att finnas samt poängställningar och dylikt.

För att delta i ligan behöver ni bara anmäla er/ era boxare till:

rayhusac@telia.com  Telefon 0735-945411

Deltävling 1: 9 mars

Deltävling 2: 14 april

Deltävling 3: 1 september

Deltävling 4: 10 november

Deltävling 5: 15 december

GRAND FINALE: The Golden Girl Championship 10-12 januari 2014

Vi har en önskan och vision att få in fler tjejer i sporten och vill bidra på detta sätt med att försöka få upp intresset bland tjejerna. Vi hoppas ni vill vara med och delta.

Ni är varmt välkomna till The Golden Girl Diplom League.

Hälsningar

Ray Husac, arrangör av The Golden Girl Championship.

BK Rebell/ Skene AK