Tisdag den 4/5 klockan 16.00-17.00 erbjuder vi alla registrerade ombud och åhörare att delta i ett testmöte via plattformen Easymeet för att testa uppkoppling och mötets funktioner såsom omröstning, begära ordet och kameran.

Det är möjligt att logga in, testa att alla funktioner fungerar för er och sedan logga ut ur mötet igen, det finns inget krav att stanna hela mötestiden.

Under nästa vecka så kommer ni få en länk med mötesinbjudan – där verifierar ni er e-postadress och skapar en användare. Det är därför viktigt att den mailadress som anges för mötet är en adress som används regelbundet.

När ni har verifierat er e-postadress och loggar in på Easymeet för mötet så kommer ni sedan ha tillgång till samtliga möten, det behövs alltså ingen länk till respektive möte.
Att tänka på innan mötet:
Förbundsmötet kommer att genomföras i det digitala systemet EasyMeet. Det är ett system som RF erbjuder till idrottens specialidrottsförbund. Det kräver dock att du förbereder dig på olika sätt:

– Du kommer att få ett mail från systemet där du blir inbjuden till mötet. Om det är första gången du har deltagit på ett Easymeet – möte behöver du bekräfta din e-post samt skapa ett lösenord för att använda programmet. Ditt användarnamn är detsamma som din mail. Du kan logga in till mötet för att se agenda och möteshandlingar så fort du har fått mailet från systemet. Du som tidigare har deltagit i förbundsmöte med EasyMeet kan återanvända ditt lösenord genom att gå direkt till inloggningssidan: https://meeting.easymeet.se/rf/#/login
Kontrollera att du har rätt utrustning för mötet.

– Du behöver en PC med kamera och då använda webbläsare Chrome.

– Det går också att använda Ipad med det senaste operativsystemet IOS13 tillsammans med webbläsare Safari

– Klicka på länken för att testa om du har kapacitet med kamera, ljud och nätverk. http://www.easymeet.se/support/
Om du har problem att logga in, eller får problem under själva mötet, så kontaktar du EasyMeet supporten på tel. 018-54 24 23

– Inloggning till mötet sker via https://meeting.easymeet.se/rf/#/login
Tips om det inte fungerar:

– Rensa ditt cacheminne i datorn

– Stäng alla program som ligger bakom

– Om du sitter på en arbetsplats så kan det finnas brandväggar som gör att du inte kommer in till mötet

– Säkerställ att du använder Chrome

– Starta om datorn

– Ring supporten på 018-54 24 23

Information om det digitala årsmötet hittar ni här

Mvh SBF kansli