Morgongåva BK arrangerade lördagen 17 november först en omgång i Mellansvenska Adidaserien, med inte mindre än 34 matcher, därefter en matchboxningstävling med många boxare.

Bästa poängplockare i Mellansvenska Adidaserien blev denna gång Alexander Isaksson BK Rapid som fick 36 poäng. Hans motståndare, Kenny Berlin BK Kelly fick 35 poäng i en mycket sevärd diplommatch. Bästa tjej blev Therese Lindström Bålsta BK med 31 poäng.

Under kvällen var inte mindre än 18 klubbar på plats för att delta i en gala, som var tänkt att vara på cirka 10 matcher, med det stora antalet boxare som anmälde sig, samt att så många som möjligt skulle få boxas matcher, blev arrangörsklubben tvungen att köra i två ringar med allt det för med sig, som dubbla antalet domare samt två läkare. Nu löste det sig på bästa sätt genom gott samarbete och förståelse inför situationen, så blev dagen som en ”miniturnering” vilket i sig ger god rutin för deltagande boxare och ledare. Hela 28 matcher avverkades totalt, i allt från rutinerade A-seniorer till debutanter.

Morgongåva BK hade igång sin arrangörsstab på ett 20-tal personer som var igång från 17.00 fredag kväll till 22.00 lördag kväll. Heder till alla de frivilliga krafter som ställde upp.

/Kermith Fredriksson tävlingsansvarig