När man skall skriva en kort ”mitt i mästerskapet” pressrelease är den första regeln att man skall vara kort, konkret och kanske en aning opersonlig. Det är svårt. För detta mästerskap är helt fantastiskt. Ja, jag kanske inte är helt opartisk i och med att jag är arrangör, men tänk er…

Vi är i mitten av april, solen skiner som en rikigt mogen och söt apelsin på himmeln tillsammans med en klarblå bakgrund. Bara det räcker för att göra en lycklig. Men det bäst av allt är inne  i hallen. Igår, fredag, startade allt med invägning och läkarundersökning för våra boxare. 124 var anmälda och 88 st blev invägda och klara för fight.

Vi kom igång i tid och första passet bjöd på 17 matcher med en härligt hög nivå.  Lördagens första pass startade klockan 11 och på 2 timmar hann man med 10 matcher. Vi är nu mitt i pass nummer 2 på lördagen och jag kan inte mer än säga att jag är grymt imponerad av samtliga boxare.

Jag kan tyvärr inte beskriva alla matcher för texten skulle bli så lång, men resultaten kan ni hitta på den uppdaterade versionen av TA skapad av Anders Hedlund. Klicka er vidare på http://boxingeventservice.com/

Men åter till det som gör en mer än bara lycklig. Bortsett från väder, härliga fighter med grym stämning, så är det människorna runt omkring detta mästerskap som bara gör att man svävar på moln. Jag är så tacksam över att mästerskapet flytit på så bra. Jag är så tacksam över det angagemang som både Ymeriter och andra klubbar bjuder på.

För att nämna några. TA-ansvarig Anders Hedlund, Stöttepelare från Swebox Kermith Fredriksson, vår kära speaker Olle, Domaransvarig Lollo, samtliga domare, Ordförande Fia Häggström, serveringsansvarig Titti Häggström, Datamästaren Thomas Fridén och Tävlingsansvarig Tage Isaksson. Självklart skall även Ymers sångfåglar Beatrice Daahl och Amanda Lindegren nämnas tillsammans med fixaren Martin Axelsson. Utan er, tillsammans med alla andra som är här och fixar hade det inte gått. Jag är så tacksam över att vi tillsammans kan driva vår favoritsport framåt. Tack!

/ IK Ymer genom Anna Kull