Lite slitna men nöjda är vi nog efter helgens läger på barnens ö. Jag hoppas att alla ungar har haft både kul och utvecklande tid tillsammans.

Det bästa är nog att de fått lära känna varandra lite bättre. Jag tror att det skapar en bra sammanhållning stockholmslagen emellan när vi ses på de större turneringarna i landet.

Vi har genomfört många roliga pass. Håkan och Ebbe från DIF startade fredagen med ett tempofyllt teknik och parövningspass som avslutades med uppskattade stafetter. På kvällen grillade vi korv och lekte lekar. På lördagsmorgon samlades vi 7.15 för jogg och skugg, Detta ledde Oscar från Narva. På förmiddan kom Santiago; förbundstränare för ungdoms och juniorlandslaget till oss och filade på tekniken. Eftermiddagen ägnades åt styrka och fys under Daniel Nash (huvudtränare på Linnea) ledning. Ledarna fick även en kort presentation av hans syn på styrketräning för barn. Jag och Micke hade en kort genomgång om kost i samband med träning. På kvällen spelade vi volleyboll och åt rabarberpaj. På söndagen var det åter upp i ottan för joggingrundan. Vi avslutade med ett sparringpass och lite fys som leddes av Min kollega Artur. Alla har badat och stojat och haft kul däremellan.

Vi hoppas kunna göra en resa nästa sommar också.

Carina Sihlen IF Linnea/ SGBF