Vi presenterar här de sista föreläsningarna under våren 2021 – den sedan tidigare flyttade föreläsningen med head coacherna samt en föreläsning med diplomkommittén.

Tanken med den här serien av föreläsningar är att få lite nedslag i frågor som på olika sätt inverkar på en tränares vardag i boxningsföreningen. Idén till denna föreläsningsserie uppstod under de föreningsträffar som vi arrangerade i januari, där idén om detta lyftes och vi kände att detta är en idé som vi ska göra verklighet av. Det är med dessa tankar i bakgrunden som vi beslutade att prova denna typ av utbildningsform under våren.

Föreläsningarna riktar sig mot intresserade tränare men också personer med andra roller inom organisationen och är på grundnivå. Det blir en blandning av boxning och ämnen relaterade till boxning, aktiva och tränares utveckling

Föreläsningarna hålls digitalt via Teams och inbjudan är öppen och det är bara att ansluta till de föreläsningar som man är intresserad av att lyssna på. Teams kräver inte att man laddar ned appen utan man kan använda den via webbläsaren.

Vi återkommer här med ett nytt datum för head coach-träffen samt en träff med Diplomkommittén.

Tillfälle 7:Föreläsning med Head coacher

Datum: Måndag 31/5 klockan 18.00-20.00

Head coacherna Lennart Bernström, Lina Skoghagen och Mikael Broman pratar kring kravanalys och användande av denna, landslagens verksamhet och kriterier för landslag samt hur träning bedrivs inom landslagen.

Länk till föreläsningen hittar ni här:

Microsoft Teams-möte

Anslut på din dator eller mobilapp
Klicka här för att delta i mötet.


Tillfälle 8: Föreläsning med Diplomkommittén

Datum: Onsdag 2/6 klockan 18.00-20.00

Diplomkommittén inom SBF pratar om sitt arbetssätt och utbildning för diplomboxare.

Länk till föreläsningen hittar ni här:

Microsoft Teams-möte

Anslut på din dator eller mobilapp
Klicka här för att delta i mötet.

Vi ses i ett digitalt forum på våra föreläsningar under våren!

Mvh SBF kansli