Här kommer resultaten från Gee Bee Tournament att rapporteras fortlöpande. Två matcher gick igår 7/3.

Finalseger i Gee Bee Tournament genom Agnes Alexiusson som i finalen besegrade Finlands OS-boxare Mira Potkonen i en jämn match. Resultat 3-2.

Resultat från den 9/3 då en svenska boxades semifinal:

Agnes Alexiusson i 60 kg vann mot finska Erika Tarvainen med 5-0 och är därmed klar för final idag 10/3 mot Finlands Mira Potkonen.

Resultaten från 8/3 då sex svenska boxare var uppe i ringen.

I damer 60 kg vann Agnes Alexiusson på WO mot Finlands Annette Valtanen.

I damer 69 kg mötte Malena Hede den ryska VM-boxaren Darima Sandakova och förlorade med 5-0.

I herrar 69 kg förlorade Adolphe Sylva mot Rysslands Sergei Sobylinski mot liten marginal i en tät match.

I herrar 75 kg mötte Anton Hellström, i sin första internationella turnering i viktklassen, den kazakiske juniorvärldsmästaren Nurbet Oralbay. Knapp förlust med 5-0 för Anton.

I herrar 81 kg mötte Liridon Nuha europamästaren Benjamin Whittaker från England. Förlust för Liridon med 5-0.

I herrar 91 kg mötte Alexander Bwambale Roy Korving från Nederländerna. Tyvärr en knapp förlust på poäng när matchen bröts efter första ronden på grund av skada på Korving.

En kort reflektion från head coach Lennart Bernström:
Tuff kväll. Vi förlorar, men vi är med. Det vi generellt förlorar på är att vi ger bort den första ronden. Helt i onödan. Det går INTE idag i internationell boxning.
Ändring i tankesättet med en gång. En annan aspekt som gör att vi har det svårt är att det inte tävlas i Sverige. Här syns det tydligt på många håll. Många av våra boxare i detta lag har inte tävlat sedan SM. Det är snart tre månader sedan. Alldeles galet om vi skall vara med och slåss om medaljer. Här behövs genast en ändring.

Resultaten från den 7/3, då det gick två matcher med svenskintresse:

I 60 kg mötte Mohammed Abdulrahim Mikhail Varlamov från Ryssland. Ryssen är rankad fyra i viktklassen i Ryssland. Matchresultatet blev 0-5 till Varlamov.

I 64 kg mötte Emil Harrysson Atichai Phoemsap från Thailand, som också är juniorvärldsmästare. Matchresultatet blev 1-4 till Phoemsap.