Här nedan hittar ni en sammanställning av de resultat som varit hittills under U22-EM. Alla boxare har varit igång i turneringen, 1 har avancerat till kvartsfinal.

Truppen till U22-EM består av följande boxare och ledare:

Damer Senior 54 kg Zehra Milli, BK Masen
Herrar Senior 57 kg Nebil Ibrahim, Upsala IF Boxning
Herrar Senior 60 kg Erduan Berisha, KFUM Linköping
Herrar Senior 63,5 kg Hampus Broman, BS Tor Kumla
Herrar Senior 75 kg Majd Alsafadi, Hammarby IF Boxning

Ledare: Mikael Broman och Lina Skoghagen

Domare: Cem Önal

14 mars 2022:

Först ut i mästerskapet för svensk del var Majd Alsafadi som i sin sextondelsfinal ställdes mot Vakhtang Harutyunyan från Armenien. En bra insats från Majd leder till seger med 3-2 och avancemang till åttondelsfinal för Majd.

15 mars 2022:

Majd Alsafadi mötte idag i sin åttondelsfinal Yusuf Ozdemir från Turkiet. Tyvärr blev det en förlust på delat domslut. En mycket jämn match men tyvärr tog mästerskapet slut här för Majd. Förlust med 3-2.

16 mars 2022:

Idag var det dags för Zehra Milli att gå upp i ringen i sin första match i mästerskapet. För motståndet stod Frankrikes Salma Friga.

Första ronden förlorar Zehra med 5-0 men kommer starkt tillbaka till andra, där vi är helt säkra på att hon tar den men tyvärr förlust 3-2. I sista behöver Zehra en 10-8 rond för att kunna vinna, vilket hon lyckas med hos 2 domare. Ändå har en domare vinsten till fransyskan vilket gör att det inte räcker till vinst. Förlust efter delat domslut med 3-2.

Under torsdagen den 17 mars går både Hampus Broman och Nebil Ibrahim upp i ringen.

17 mars 2022:

Hampus Broman möter Miroslav Herceg från Slovakien i sin åttondelsfinal i turneringen. En stabil boxning från Hampus leder till seger med 5-0 och avancemang till kvartsfinal.

Nebil Ibrahim möter Ruslan Asikyan från Armenien i sin match. Efter två cuts och två varningar i matchen så skrivs resultet till 5-0 till Asikyan och en förlust för Nebil.

Lycka till fortsatt i mästerskapet!

SBF