Narva kommer den 28 augusti kl 18.30 genomföra ett regelseminarium.

Den 28 augusti, kl 18.30 genomför vi ett seminarium om boxningens nya regler och hur dessa kommer att påverka utvecklingen av vår sport. Efter 25 år med poängmaskin har AIBA (vår Internationella organisation)…skrotat det gamla systemet och övergått till ”10-9-systemet” och även ringdomarens arbete har förändrats.

 

SBF:s trestjärniga AIBA-domare Stefan Nordin och fd domaransvarige i SBF Fredrik Nordqvist kommer att informera om hur dessa regler förväntas påverka boxningen och dess bedömning.

 

Inledningsvis ges en översikt över boxningens organisation och vad AOB, WSB och APB står för. Kanske får vi även en liten glimt av hur såväl vår Internationella organisation AIBA som nationella SBF arbetar med såväl regelfrågor som andra frågeställningar. Detta inte minst viktigt eftersom vi i Sverige har en helt egen lagstiftning som reglerar vår sport.

 

Oavsett om du är matchboxare, tränare eller ”vanlig” motionär är du välkommen till seminariet. För dig som är medlem i Narva är seminariet gratis, för övriga kostar det 100:- (men, för SGBF anslutna medlemmar, dvs där den anslutna klubben betalt medlemsavgift ersätter SGBF hela avgiften. Dvs inträde 0:-).

 

Vi har plats för ca 40 – 50 sittande. Vill du ha en garanterad plats uppe i ringen (vi har projektor och en stor duk samt masonitskivor över canvasen) betala in 100:- till 5590-0153 (för medlemmar i  SGBF-anslutna klubbar, sänd ett mail till info@narva.com och meddela att du kommer så reserverar vi plats).

 

Mer information kolla in
http://www.narva.com/artikel.asp?id=1282038008

Med stor sannolikhet kommer seminariet att WEBTV-sändas
på vår boxningslänk: 
 www.bambuser.com/channel/boxamera

Vi startar 18.30 så kolla gärna och ring in under sändningen med frågor till: 08- 306371. Tänk bara på att sändningen ligger efter med en fördröjning av ca 10 – 30 sek.

 

Välkommen till ett spännande seminarium.

Mvh /Hans L.