Under annandagen bjöd vi in till ett endagarsläger för elitgruppen U/J herrar. Utöver elitgruppen bjöds det in en del 02/03 boxare som fick möjligheten att träffas för parövningar, uppgiftsparring / sparring.

På grund av en del bortfall i ordinarie truppen plockades det också in lite extra folk till dem i elitgruppen som inte hade naturlig sparring.

Tanken med dessa miniläger är att ge alla boxarna möjligheten att träffas oftare så de kan ha utbyte av varandra i deras träning då många av dessa saknar naturlig likvärdig sparring på hemmaplan vilket är viktigt både i övningar & sparring.

Målsättningen med våra träffar är att elitgruppen ska kunna träna tillsammans och lära av varandra och inte konkurrera eller tävla i träningslokalen. Det ger också mig möjligheten att lära känna gruppen & boxarna vilket är viktigt för kommande tävlingar.

Vi genomförde 2 pass om totalt 4 timmar där första passet la fokus på fotarbete & avståndsbedömning via parövningar med & utan handskar samt en del uppgiftssparring, där vi avslutade med några fria ronder. Det andra passet handlade uteslutande om uppgiftsparring med totalt 5 fria ronder där all sparring låg på ca 60-70 % med skiftande motstånd.

De flesta hängde med hela dagen, någon hade bara möjlighet att vara med på fm & några kom först till em, tyvärr fick några kliva av pg av huvudvärk eller skada, mycket förkylningar som fanns med i bilden. Men stort tack till alla boxare & ledare som gjorde denna träff möjlig där nivån var hög och alla gjorde sitt bästa.

Deltagare på lägret

Ungdomar:

46kg: Noah Nordby, Kalmar BK – 02

46kg: Fred Wibom, IF Linnea – 01

50kg: Alexander Fredriksson, Morgongåva BK – 03

52kg: Kevin Scott, Morgongåva BK – 02

52kg: Dino Martinovic, Hisingen BK – 02

54kg: Kevin Bohm, Morgongåva BK – 03

57kg: Hampus Broman, BS Tor – 01

60kg: Peter Ahlberg, Skoftebyns AIS – 01

60kg: Mohamed Zaka, Hisingen BK – 02

63kg: Eliot Bacaj, Kalmar BK – 02

Juniorer:

69kg: Ismail Kurt, Örebro BK – 99

69kg: Mohammed Kadiri, Eskilstuna BK – 00

69kg: Moltas Lundström, IF Linnea – 00

69kg: Pontus Karlsson, Göteborg Team Box – 00

69kg: Sebastian Broman, BS Tor – 99

75kg: Noor Yacko, Köping BK – 99

Senior:

64kg: Rasmus Broman BS Tor – 95

Ledare

Mikael Broman

 

Tack för den här gången

HeadCoach U/J Herrar

Mikael Broman