Herrarnas europamästerskap är avslutat. Här hittar ni resultat och en kort sammanfattning av mästerskapet.

Erik Mendoza boxades den 23/5 mot ukrainska Papakin Ivan. Det blev förlust hos alla domare med siffror 0:5. Erik lyckades inte i första ronden och i början av den andra, saknade fart både i attackerna och i kontra attacker,men fick upp farten till slutet men det räckte inte för att vinna den här matchen. Matchen var i den första omgången av mästerskapet.

Resultat: Erik Mendoza, Sverige – Ivan Papakin, Ukraina 0:5

Samma dag boxades Liridon Nuha sin match mot Bevan Taylor från Wales.

Liridon hade svårt att komma till rätt distans, ibland han hade bra träffar, i andra ronden såg Liridon väldigt bra ut,men saknade tempo i sista ronden. Resultatet i matchen som fick i första omgången blev 5:0 till Taylor från Wales.

Resultat: Taylor Bevan, Wales – Liridon Nuha, Sverige 5:0

Nebil Ibrahim boxades den 25 maj mot Farrel Niall Dean från England som tog EM silver 2017 i Kharkov. Nebil startade första ronden mycket självsäkert och gjorde några bra attacker, men domaren gav ronden till engelsmannen. Resultatet av matcherna avgjordes i början av den andra ronden efter en spektakulär vänster krok av Nebil som sänkte engelsmannen och Nebil vann på RSC och gick därmed vidare till kvartsfinal.
Resultat: Dean Niall Farrell, England – Nebil Ibrahim, Sverige RSC R2

I kvartsfinalen väntar Ibanez Diaz från Bulgarien. Kvartsfinalen blev en tät match där domarna till slut hade Ibanez Diaz som segrare.

Resultat: Javier Ibanez Diaz, Bulgarien – Nebil Ibrahim, Sverige 5:0