Söndagen den 2 mars höll VSBF i samarbete med Kungälv BK en diplomtävling till Jack Johnséns minne, som hastigt gick bort under februari månad. Olof Johansson var inbjuden som speaker för arrangemanget som lockade 42 boxare samt ca 100 övriga gäster.

Under dagen boxades 22 matcher och följande boxare fick pris för högst poäng (34 poäng vardera): Filip Ferreira Kungälv BK , Sami Semmo ABC och Saleban Hussein ABC.
Jack Johnséns tre barn var med under arrangemanget samt en stor del av hans familj, släkt och vänner. Olof Johansson kände Jack  sedan många år och berättade om hans bedrifter på senare år som arrangör, det senaste projektet var att anordna en boxningstävling på Bohus Fästning, en idé som Jack hade sedan en tid tillbaka men som tyvärr han inte fick uppleva. En tyst minut hölls till Jack Johnséns ära, som följdes av 10 klockslag, en ringklocka som har ringt för sista gången för en stor boxare med ett stort hjärta som alltid har brunnit för boxningen och att ta hand om ungdomarna.

Vi alla vill tacka Jack Johnsén för allt han har gett boxningssporten genom alla åren. Begravningen kommer att äga rum den 7 mars klockan 10.30 på Backa kyrka i Göteborg.

Saknad men aldrig glömd. Tack Jack, och vila i frid!

 

/ Jean Altun samt VSBF styrelse och medlemmar