Strax efter OS i London 2012 tillträdde jag tjänsten som Generalsekreterare för Svenska Boxningsförbundet. Under dessa fem år har jag upplevt mycket och det har varit en ynnest att få jobba med denna underbara idrott. Jag har träffat många människor som brinner för boxning såväl internationellt och nationellt och det tar jag med mig då jag nu bestämt mig för att lämna över stafettpinnen till någon annan.
SBF står inför en spännande framtid med ett stort värdegrundsarbete som kommer att genomsyra hela rörelsen, en ny organisation på många plan kommer att göra förbundet effektivare och mer lättarbetat.

Min sista arbetsdag är den sista september men jag kommer finnas tillgänglig på distans t.o.m. sista oktober. Allt för att lämna efter mig ett så bra arbete som möjligt.

Jag vill härmed önska alla boxare, ledare, styrelsen och kansliets personal ett stort lycka till. Ni kommer att fixa det här!

Med vänliga hälsningar,
Pehr Grånefors