29 NOV 2022 10:29
Totalt 17 föreningar har sökt stöd och fått det godkänt, ytterligare en handfull föreningar har sökt men dessvärre fått avslag då pengarna i potten är slut.

Ansökningarna om Para-/Funkisstödet 2022 har gått över förväntan och vi har fått in 17 ansökningar som godkänts, vilket medfört att pengarna tagit slut på vårt konto. Alla ansökningar som inkommit/inkommer måndag den 28 november eller senare kommer därmed avslås. Vi ber er ha överseende med detta och ber om ursäkt för sen respons i ärendet, men så är fallet.

För de föreningar som ansökt och fått det godkänt genom en bekräftelse, så kommer utbetalning att ske så snart vi kan men vi kan inte garantera att pengarna kommer in på era respektive konton denna vecka. Om pengarna däremot inte inkommit inom två-tre veckor från det att ni skickat in ansökan och fått den godkänd, ber vi er att höra av er till oss så ska vi se över utbetalningen igen. Ber om ursäkt för att utbetalningarna krånglat under den senaste tiden.

Vi uppmuntrar alla föreningar som inkommit med ansökningar från den 28 november att söka antingen Projektstöd IF, eller söka stöd via era respektive RF-SISU distrikt. Ni hittar med information kontaktuppgifter till era respektive RF-SISU distrikt här.

Med vänlig hälsning,

Svenska Boxningsförbundet