Söndagen den 10 april är sista dag för anmälan till Senior-SM i Malmö. Uttagningsmatcher kommer att meddelas i de klasser som har fler än 8 anmälda deltagare. Dessa matcher kommer att gå av stapeln den 30 april under Mellansvenska Mästerskapen i Örebro.

Anmälan görs via Anders Hedlunds TA-system Boxing Event Service

(sista anmälningsdag 10 april 2016)

OBS! Avgiften skall betalas i anslutning med anmälan. De klubbar som inte betalt eller kan visa kvitto på betalning debiteras med en tilläggsavgift på 300 kr/deltagare på plats. Anmälningsavgift 300 kr per deltagare till SBF BG 5723-8651

Kvalificering till SM i Malmö 2016

SM-deltagande kommer att avgöras med SBF:s ranking som underlag.

Alla turneringar i TA-systemet och alla tävlingsresultat som inkommer till SBF räknas till rankingen. I de klasser med fler än 8 anmälda (vilket brukar vara 3-4 herrklasser) går vi på rankingen en månad före SM, i samband med att anmälningstiden går ut.

Vid 9 anmälda boxare: En intern ranking görs baserad på SBF:s ranking (det kan ju hända att någon saknas eller att någon gått upp/ner en klass). 8:an och 9:an möts i en SM-kvalmatch lördagen den 30 april under Mellansvenska Mästerskapen i Örebro.

Vid 10 anmälda boxare: Samma som ovan, fast 7:an möter 10:an och 8:an möter 9:an i två SM-kvalmatcher lördagen den 30 april under Mellansvenska Mästerskapen i Örebro.

Vid fler än 10 anmälda boxare: Alla som hamnar utanför Topp 10 blir reserver, sen möts 7:an och 10:an och 8:an möter 9:an i två SM-kvalmatcher lördagen den 30 april under Mellansvenska Mästerskapen i Örebro.

Var även god och avanmäl de boxare som ni inte kommer att ha med i mästerskapet. Detta är extra viktigt i de viktklasser med fler än 8 anmälda boxare så alla får en rättvis chans att förbereda sig.

Notera att Herrseniorer måste ha gått minst 15 matcher för att få delta på SM.

Uttagningsmatcher till SM kommer att meddelas senast den 15 april.