Efter invägningarna fanns 80 boxare startklara. Fredagspasset bjöd på 12 spännade matcher. I morgon lördag genomförs en mängd än mer intressanta semifinaler under två pass.

Mottagningen av oss klubbar vid ankomsten till hotellet för invägning och läkarundersökning var utomordentlig. En mycket trevlig ung man från Arvika tog hand om alla ankommande och visade oss rätt. Bra styrning gjorde att detta fungerade utan störningar.

Ledarmötet genomfördes klockan 14.00 och var väl uppstyrt under Anders Holmbergs och Kermith Fredrikssons ledning. De oklarheter som fanns löstes snabbt. Under ledarmötet välkomnade SBI:s ordförande Jan Eliasson intresserade att medverka som kandidater till styrelsen. Vidare presenterade han viktiga frågor för SBI att ta tag i under kommade säsong. Intresserade tar kontakt med Jan Eliasson så fort som möjligt. Vidare presenterade Kermith Fredriksson förslag kring fortsättningen av BoxAllsvenskan och Stadskampen vilka mottogs mycket positivt av närvarande ledare. Precis innan ledarmötet var slut, meddelade Anders Hedlund att matcherna var klara och utlagda på TA-systemet.

Vid ankomsten till hallen möttes man av en välorganiserad tävling som var smyckad i mästerskapssken. Jag tyckte att man hade tänkt på det man behöver och lite till. Under lördagen och söndagen har man dessutom ordnat matservering med bra mat till överkomliga priser. En lagom lång och pampig inledning genomfördes innan matcherna var igång på utsatt tid. Sen flöt allt på utan störningar. Vi hoppas på samma fina flyt imorgon.

BK 1925 tillsammans med Svenska Boxningsförbundet har startat upp ett bra arrangemang av Nybörjarmästerskapen detta år.

Samtliga resultat kan läsas på TA-systemet.