För alla fans av BoxAllsvenskan finns nu Norrköpingomgången på video. Kolla de senaste kamperna som innebar att Mitt nu ligger tvåa, 1 poäng efter Väst och 3 poäng före förra årets totalsegrare Stockholm.

Ser man till matchpoängen, dvs godkända slag, leder Sthlm följd av Norr och Väst.

Matcherna nås via följande länk:

http://boxallsvenskan.se/tavlingar-i-boxallsvenskan-2011/4a-mitt-vs-sthlm-14-maj/

Två omgångar återstår. Dessa kommer att genomföras i höst den 19 november och 3 december. Tävlingsplatser kommer att vara Norr (kanske Sundsvall?, Umeå?, Uppsala?) och Väst (kanske Halmstad?, Jönköping?, Uddevalla?) respektive Sthlm och Norr.

Fram till och med omgång 4 har BoxAllsvenskan turnerat på 13 orter och haft med boxare från 43 klubbar. Initiativtagarna kommer att ha ett möte efter den 13 juli för att dra upp riktlinjer för hösten samt 2012. Dessförinnan kommer, senast den 30 juni, en ny gruppansökan om medel från Idrottslyftet att inlämnas enligt de riklinjer som var giltiga före den 13 april. En mycket glad nyhet är att Stockholm-Gotlands Boxningsförbund redan har beslutat att stödja BoxAllsvenskan med 6000 kr avseende täckande av sådana kostnader som ligger utanför Idrottslyftet! I de övriga Regionerna förbereder man liknande beslut. Vad gäller den formella ”äganderätten” till BoxAllsvenskan pågår nu en aktivitet som innebära att denna kommer att överföras till Svenska Boxningsförbundet senast vid kommande årsmöte.

Hans Lindahl t.f. samordnare av BoxAllsvenskan