Jag vill uttrycka mitt tack till alla som har önskat mig lycka till nu när jag förbereder mig för att ta över rollen som sportchef för Svenska Boxningsförbundet. Jag har besökt Sverige vid ett flertal tillfällen i samband med boxningsturneringar och internationell tävlingar. Vid varje besökt har ni fått mig att känna mig mycket välkommen och jag har varit väldigt imponerad av de skickliga boxarna som ni klubbar och landslaget producerat.

Jag är oerhört glad över att få möjligheten att arbeta med så många motiverade boxare och tränare över hela landet, i klubbarna, distrikten och landslagen. Jag ser fram emot att träffa er snart och förhoppningsvis ses vi på King of the Ring eller strax därefter. Jag ser verkligen fram emot att få bli en del av den svenska boxningsfamiljen och att arbeta tillsammans med er för att uppfylla våra mål att bli en stark och framgångsrik boxningsnation.

”I would like to express my thanks to all those who have sent me messages of good luck as I prepare to take over as the new Team Manager for the Swedish Boxing Federation. Having visited Sweden on numerous occasions for multiple Box Cups and international Duels, I have always been made to feel very welcome and was impressed by the number of high-quality boxers produced not only by the clubs but also the National teams.

I am extremely excited to be working with so many motivated boxers and coaches from around Sweden from clubs, Districts to the National teams. I hope to meet you all soon hopefully at the King of the Ring or soon after. I can’t wait to be joining the Swedish boxing family to continue to work together and fulfil our potential as a powerful and successful boxing nation.”

– Stuart O’Conner

Styrelsen är mycket glada över rekryteringen och ser att vi tillsammans kan utveckla svensk boxning. Stuart kommer från en idrottsfamilj, har boxats själv och har under många år arbetat med boxning inom det militära både som coach och utbildare. Han har varit involverad i både England boxing och GB boxing och har en vana att arbeta tillsammans med distrikt. Vi hälsar Stuart varmt välkommen till den svenska boxningsfamiljen och ser fram att arbeta tillsammans.

– Styrelsen