Månadens boxare för december och januari slås ihop. Ni kan läsa mer om vilka som blivit månadens boxare i artikeln nedan.

Månadens Boxare December och Januari Herr Senior: 

Billy Liljekvist,  Bulldog Training Center IF som får titeln månadens boxare december och januari för sitt SM-guld och utnämning till bästa boxare i SM i december.

Månadens Boxare December och Januari Dam Senior: 

Stephanie Thour, BK Värend som får titeln månadens boxare december och januari för sitt SM-guld och utnämning till bästa boxare i SM i december.

Månadens Boxare December och Januari Herr Junior: 

Hampus Broman, BS Tor som får titeln månadens boxare december och januari för sitt SM-guld och utnämning till bästa boxare i SM i december.

Månadens Boxare December och Januari Dam Junior:   

Itza Pabonreyes, IF Linnea som får titeln månadens boxare december och januari för sitt SM-guld och utnämning till bästa boxare i SM i december.

Månadens Boxare December och Januari Herr Ungdom:

Kevin Scott, Upsala IF som får titeln månadens boxare december och januari för sitt SM-guld och utnämning till bästa boxare i SM i december.

Månadens Boxare December och Januari Dam Ungdom:

Thelma Sagerfeldt-Eskilsson, BK Viljan som får titeln månadens boxare december och januari för sitt SM-guld och utnämning till bästa boxare i SM i december.