I lördags lottades U22-EM i Kroatien. Här hittar ni information om hur lottningen föll ut och matchtiderna.

Invigningen av mästerskapet skedde i lördags och totalt deltar 213 Herrboxare och 102 Damboxare. Ryssland och Belarus uteblev men Ukraina är här med ett fullt lag både på dam- och herrsidan tack vare hjälp från Polen, Ungern och IBA.

Uttagna boxare till u22-EM var
Damer
Zehra Milli BK Masen 54kg
Herrar
Nebil Ibrahim Upsala IF 57kg
Erduan Berisha KFUM Linköping 60kg
Hampus Broman BS-Tor 63,5kg
Majd Alsafadi Hammarby IF 75kg
Erduan Berisha blev dock sjuk innan avfärd och kan därför inte delta i mästerskapet.

Lottningen blev nyss klar och först ut kommer bli Majd Alsafadi som går in i turneringen på den 14:e mars på passet som startar i 14.00 i ring B där han möter Vakhtang Hautyunyan från Armenien i 16-delsfinal (21 boxare i klass).

På onsdag den 16:e mars kliver Zehra Milli in i ringen på kvällspasset klockan 18.00 i ring A där hon möter Salma Friga från Frankrike i 8-delsfinal (12 boxare i klass).

På torsdag den 17:e mars möter Nebil Ibrahim Ruslan Aslikyan Armenien på det passet som startar 14.00 i ring B i 8-delsfinal (13 boxare i klass).

Även Hampus Broman kliver in i turneringen på Torsdag i ring A, det passet som startar 14.00 mot antingen Norges Sayed Kazemi eller Slovakiens Miroslav Herceg. Deras match avgörs i morgon kväll men Hampus är direkt vidare till 8-delsfinal (26 boxare i klass).

Ledare på plats är Mikael Broman, ytterligare ledare skulle ha varit Lina Skoghagen eller Niklas Valtonen men tyvärr testade de positivt för Covid vid olika tillfällen båda 2 innan avresa.

Domare: Cem Önal

Stort lycka till i turneringen!