Lördagens SM-kvalmatch mellan Ahmedhan Didigov, GBG Team Box och Viktor Tolancev, Hammarby IF är inställd och båda boxarna är klara för SM i Malmö då Blendin Zejnullahu, BK Ringen har lämnat återbud. Loran Batti, Upsala IF är förste reserv.

SM-kvalmatcher i Örebro den 30 april:

Damer 57 kg (9 anmälda boxare)

  • Nr 8. Märta Lundberg, Djurgårdens IF – Nr 9. Norah Guzlander, Halmstads AIS

Herrar 69 kg (11 anmälda boxare)

  • Nr 8. Razhden Aniashvili, Ronneby BT – Nr 9. Christoffer Tiito, BK Falken

Reserver till SM

69 kg 1. Mohammed Kuci, Tifa BC
2. Alexander Asmus, Viktorija BK – Falköping

81 kg  Loran Batti, Upsala IF

 

Kvalificering till SM i Malmö 2016

SM-deltagande kommer att avgöras med SBF:s ranking som underlag.Alla turneringar i TA-systemet och alla tävlingsresultat som inkommer till SBF räknas till rankingen. I de klasser med fler än 8 anmälda (vilket brukar vara 3-4 herrklasser) går vi på rankingen en månad före SM, i samband med att anmälningstiden går ut.

Vid 9 anmälda boxare: En intern ranking görs baserad på SBF:s ranking (det kan ju hända att någon saknas eller att någon gått upp/ner en klass). 8:an och 9:an möts i en SM-kvalmatch lördagen den 30 april under Mellansvenska Mästerskapen i Örebro.

Vid 10 anmälda boxare: Samma som ovan, fast 7:an möter 10:an och 8:an möter 9:an i två SM-kvalmatcher lördagen den 30 april under Mellansvenska Mästerskapen i Örebro.

Vid fler än 10 anmälda boxare: Alla som hamnar utanför Topp 10 blir reserver, sen möts 7:an och 10:an och 8:an möter 9:an i två SM-kvalmatcher lördagen den 30 april under Mellansvenska Mästerskapen i Örebro.

Var även god och avanmäl de boxare som ni inte kommer att ha med i mästerskapet. Detta är extra viktigt i de viktklasser med fler än 8 anmälda boxare så alla får en rättvis chans att förbereda sig.

OBS! Notera att Herrseniorer måste ha gått minst 15 matcher för att få delta på SM. Utländsk medborgare måste ha varit stadigvarande bosatt i Sverige i minst ett års tid.

Boxing Event Service