Under SM i Karlstad kommer SBF arrangera följande utbildnings- och informationsträffar.

Information/utbildning till Domare om de nya reglerna
Lör 20/4 09:00-10:30 och Sön 21/4 09:00-10:30 på Scandic Klarälven i Karlstad. Utbildningspassen bygger på varandra och deltagare måste närvara bägge dagarna för att få en helhetsbild. Denna utbildning riktar sig till aktiva boxningsdomare. Domare som deltar på SM eller som av annan anledning är närvarande i Karlstad är välkomna på utbildningen. Andra intresserade kan ges tillfälle att delta som åhörare i mån av plats. Ansvarig utbildare är Stefan Nordin.

Information till Tävlingsledare om de nya reglerna
Lör 20/4 09:00-10:30 och Sön 21/4 09:00-10:30 på Scandic Klarälven i Karlstad. Informationspassen bygger inte på varandra och man kan antingen delta på lördagen eller söndagen. Informationen kommer innefatta de nya reglerna som Tävlingsledaren måste känna till samt praktiska saker om hur man hanterar de nya poängprotokollen m.m.. Vi kommer även kortfattat gå in på de nya reglerna för poängbedömning. Information är av intresse för alla funktionärer inom boxningen. Ansvarig informatör är Fredrik Nordqvist.

Informationsmöte SBF
På fredagen den 19 april mellan kl 12:00-13:00 kommer sportkommittén och rikstränaren informera om den nya organisationen och kommande aktiviteter samt utbildningar. De kategoriansvariga landslagstränarna kommer att närvara. Plats: Scandic Klarälven, Karlstad.