Nedan hittar ni påminnelse och information från Riksidrottsförbundet gällande ansökan om kompensationsstöd för IF, LOK-stöd för hösten 2020 samt verksamhetsstöd Idrott för Äldre.

Ansök om Lok-stöd senast den 25 februari

LOK-stödsansökan för hösten 2020 ska vara inne senast 25 februari. Ni ansöker på er förenings IdrottOnline-sida. Om ni närvaroregistrerar i ett externt system med inläsning till IdrottOnline så måste aktiviteterna vara registrerade i det externa systemet senast 20 februari.

Mer om inläsning till IdrottOnline

Mer om att söka LOK-stöd

Obs! Enbart digital närvaroregistrering för LOK

Sedan 1 juli 2020 måste alla aktiviteter närvaroregistreras digitalt, det går inte längre att göra LOK-stödsansökan manuellt. Kom ihåg att föreningen måste logga in på sin IdrottOnline-sida för att öppna och skicka in ansökan, även vid digital närvaroregistrering.

Mer om digital närvaroregistrering

Ansök om kompensationsstöd för kvartal 4 2020

Föreningar kan ansöka om kompensationsstöd för corona fram till den 26 januari. Stödet gäller för ekonomiska förluster och uteblivna intäkter under kvartal 4, 2020. Ansökan sker som tidigare i IdrottOnline. Läs gärna om hur du gör i vanliga frågor om ansökan.

Mer om kompensationsstödet

Verksamhetsstöd Idrott för Äldre – ansök senast 31 januari

Idrottsföreningar som bedriver verksamhet för äldre (65+) har till och med den 31 januari 2021 möjlighet att söka ett verksamhetsstöd för den målgruppen. På vår webbplats finns all info ni behöver. Missa inte chansen!

Mer om stödet

All information kommer från Riksidrottsförbundets föreningsbrev 20 januari 2020

Med vänliga hälsningar
SBF Kansli