Lite information från Diplomkommittén om kommande verksamhet.

29-30 Oktober kommer en unik diplomtävling att genomföras med pojkar och flickor födda 08/09.

I Värnamo BK.s lokaler i Vråens centrum kommer 4 lag från Sydsvenska BF, Småland-Halland BF, Västergötland BF samt Västsvenska BF att mötas, totalt beräknas ca. 25 matcher. Tanken med turneringen är att de bästa 08/09:orna i serierna skall beredas möjlighet att möta varandra. Här ges också tjejerna en möjlighet att få möta andra duktiga tjejer.

På Söndag arrangerar Hallstahammar i sina lokaler på Eldsbodavägen tävlingar för Stockholm-Gotland BF, Östsvenska BF, Värmland-Närke BF samt Mellansvenska BF. 65 boxare är anmälda och i möjligaste mån skall de beredas möjligheten att gå 2 matcher.

Tävlingarna arrangeras av Svenska BF diplomkommitté i samarbete med distrikt/klubbar. Till Distrikten utgår återstartsmedel från SBF.

Samtidigt med träffarna spelar diplomkommittén in 2 filmer , en informationsfilm om diplomboxning samt en film gällande balans, smidighet och styrka. Filmen kommer att bli på ca. 20-25 min och kan med fördel användas på kommande träningsdagar runt om i distrikten.

Vidare så kommer vi fortsätta arbeta med ett av de block diplomkommittén identifierat samt fått vidimerat från landslagstränare och SBF:s sportsliga ledning, att ”Här måste vi utveckla oss” .

Den 5-6 November arrangerar Boden tävlingar samt ett läger för Mellannorrlands BF och Övre Norrlands BF. Till detta läger/tävling kommer även boxare från Finland och Norge.

Mvh Kermith Fredriksson Ordf. diplomkommittén