Diplom-SM i Söderköping närmar sig, den 23-24 februari är det dags. Med anledning av detta så kommer här påminnelser om tränarlicenser och anmälningsavgift

Vi vill påminna er om att betala in anmälningsavgiften för boxare innan Diplom-SM startar. Avgiften är 200 kronor per boxare. Anmälan betalas till SBF bankgiro 5723-8651 – ange föreningsnamn och namn på boxare vid anmälan.

Vi påminner också om att, för att få sekondera vid Diplom-SM, så behövs en giltig tränarlicens. Ansökan eller förnyande av tidigare utfärdade licenser kräver några saker.

För ansökan om tränarlicens krävs en ifylld blankett om ansökan om tränarlicens, ett utdrag ur belastningsregistret från Polisen (beställs via Polisens hemsida) samt en betalning om 200 kronor till SBF bankgiro 5723-8651, märk betalningen med tränarlicens och förening/namn.

För förnyande av tränarlicens krävs ett nytt inskickat utdrag ur belastningsregistret samt en betalning om 200 kronor till SBF bankgiro 5723-8651, märk betalningen med tränarlicens och förening/namn.

Här hittar ni en uppdaterad lista med tränarlicenser, fördelat på förening

Vid frågor om detta så är ni välkomna att höra av er till förbundskoordinator Patrik Bengtsson, 08-699 60 03 eller patrik@swebox.se