IK Ymer bjuder i samarbete med Svenska Boxningsförbundet in till Svenska Mästerskapen i Ryahallen, Borås den 1-3 juli under SM-veckan 2017.

INBJUDAN

Tisdagen den 10 juni är sista dag för anmälan till SM i Boxning i Borås.

Uttagningsmatcher kommer att meddelas i de klasser som har fler än 8 anmälda deltagare. Dessa matcher kommer att gå av stapeln den 17 juni, plats Mellansverige (antingen Uppsala eller Västerås).

Kvalificering till SM i Borås 1-3 juli 2017

SM-deltagande kommer att avgöras med SBF:s ranking som underlag.

Alla turneringar i TA-systemet och alla tävlingsresultat som inkommer till SBF räknas till rankingen. I de klasser med fler än 8 anmälda (vilket brukar vara 3-4 herrklasser) går vi på rankingen en månad före SM, i samband med att anmälningstiden går ut.

Vid 9 anmälda boxare: En intern ranking görs baserad på SBF:s ranking (det kan ju hända att någon saknas eller att någon gått upp/ner en klass). 8:an och 9:an möts i en SM-kvalmatch 17 juni, plats Mellansverige (antingen Uppsala eller Västerås).

Vid 10 anmälda boxare: Samma som ovan, fast 7:an möter 10:an och 8:an möter 9:an i två SM-kvalmatcher 17 juni, plats Mellansverige (antingen Uppsala eller Västerås).

Vid fler än 10 anmälda boxare: Alla som hamnar utanför Topp 10 blir reserver, sen möts 7:an och 10:an och 8:an möter 9:an i två SM-kvalmatcher 17 juni, plats Mellansverige (antingen Uppsala eller Västerås).

Var även god och avanmäl de boxare som ni inte kommer att ha med i mästerskapet. Detta är extra viktigt i de viktklasser med fler än 8 anmälda boxare så alla får en rättvis chans att förbereda sig.

Anmälan till SM görs via http://www.boxingeventservice.com/

Tränarlicens

Samtliga sekonder ska ha giltig tränarlicens, ingen dispens kommer ges på plats. Har ni inte ansökt om tränarlicens gör det idag.
Mer information finns här:http://www.swebox.se/Foreningsnytta/tranare2/

Varmt välkomna!