Lördag den 1 juni bjuder SBF in läkare med intresse av att bli boxningsläkare till en utbildning på Bosön i Stockholm.

Varmt välkomna till Svenska Boxningsförbundets Läkarkonferens och utbildning den 1 juni på Bosön i Stockholm!

Svenska Boxningsförbundet vill bjuda in våra boxningsläkare, etablerade som nya och intresserade till en läkarutbildning med inriktning mot boxning på Bosön lördag den 1 juni 2024.

På programmet står föreläsningar och arbetspass inom områden som en läkare inom Svensk Boxning behöver känna till som boxningsskador, läkarundersökningar inför match och startboken, regler, praktiskt läkararbete vid ringen, boxningsdomarens arbete och annat som man behöver känna till som läkare inom idrotten boxning. Så ta chansen att förnya eller fördjupa era kunskaper som boxningsläkare en dag i juni.
Ansvarig för utbildningen är SBF:s läkarkommitté ledd av Dr. Robert Ludwig.

SBF bjuder nu in våra boxningsläkare, såväl etablerade som nya och intresserade läkare som vill arbeta inom boxningen och våra distrikt att anmäla sig till utbildningen.
Vi har ett begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller för att säkra sin plats. Vi har 20 platser till utbildningen.

Utbildningen inleds på morgonen lördag den 1 juni och avslutas på kvällen samma dag.

Platsen är Bosön i Stockholm och SBF står för kost och logi för deltagare fredag till lördag. För deltagare från närområdet som kanske inte behöver boende så står SBF för lunch och fika lördag

Anmälan sker till genom att maila Patrik Bengtsson på patrik@swebox.se och ange:
– Namn
– Kontaktuppgifter (telefonnummer och e-postadress)
– Tidigare erfarenhet av boxning eller annan kampsport som läkare (ej ett krav)
– Eventuella matallergier eller specialkost
– Antal rum som behövs (enkelrum är bokade)

Sista anmälningsdag är den 25 maj 2024. Frågor om anmälan och utbildningen så kontakta Patrik Bengtsson, förbundskoordinator på 08-699 60 03 eller patrik@swebox.se

Väl mött för en trevlig dag och välkomna med er anmälan

Mvh Svenska Boxningsförbundet