Varmt välkomna till Svenska Boxningsförbundets Barn och ungdomsforum 26–27 november i Göteborg!

Svenska Boxningsförbundet vill bjuda in våra föreningar till ett Barn- och ungdomsforum under två dagar i Göteborg. På programmet står föreläsningar och arbetspass inom olika områden som rör Barn- och ungdomsarbete inom boxningen. Så ta chansen att komma till Göteborg och lär dig lite mer, få lite nya perspektiv och var med och diskutera kring barn- och ungdomsidrott inom boxningen.

På programmet står bland annat Barnkonventionen och Barnets bästa, Rörelseförståelse, ledarskap, trygga och säkra idrottsmiljöer och diplomboxning. Tanken är att vi gemensamt ska få utbyta erfarenheter, få kunskap och tillsammans diskutera hur vi kan arbeta med att utveckla Barn- och ungdomsboxningen i Sverige.

SBF bjuder nu in våra medlemsföreningar att skicka max två representanter per förening till forumet.
Vi har ett begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller för att säkra sin plats. Vi har 50 platser till forumet. Inbjudan riktar sig till personer som arbetar med eller tränar barn- och ungdomar i föreningar eller unga ledare och tränare inom föreningar.

Forumet inleds på morgonen lördag den 26 november och avslutas runt 15.00 på söndag den 27 november.

Platsen är Scandic Crown i Göteborg och SBF står för kost och logi för deltagare fredag till söndag. För deltagare från närområdet som kanske inte behöver boende så står SBF för lunch och middag lördag och söndag.

Anmälan sker till genom att maila Patrik Bengtsson på patrik@swebox.se och ange:
– Föreningens namn
– Namn på vilka som ska komma från föreningen
– Kontaktuppgifter (telefonnummer och e-postadress) till deltagarna
– Deltagarnas roll/roller i föreningen
– Eventuella matallergier eller specialkost
– Antal rum som behövs (enkelrum är bokade)

Sista anmälningsdag är den 21 oktober 2022. Frågor om anmälan och forumet så kontakta Patrik Bengtsson, förbundskoordinator på 08-699 60 03 eller patrik@swebox.se

Vi återkommer med program närmare forumet.

Väl mött för en trevlig helg, 26–27 november 2022

Patrick Wheeler, Verksamhetschef

Patrik Bengtsson, Förbundskoordinator

Milica Avramovic, suppleant i SBF:s styrelse