Svenska Boxningsförbundet (SBF) söker en IdrottOnline- och Idrottslyftskoordinator för kalenderåret 2012. Tjänsten avser 50 % och är direkt knuten till SBF:s verksamhetsutvecklingsstöd via Idrottslyftet år 5.

Du som söker ska ha grundläggande förståelse för Idrottslyftets övergripande syfte, samtidigt ska du vara lyhörd för våra föreningars egna behov av utveckling. Du ska vara orienterad i hur Svensk Idrott är organiserad och vara uppdaterad med pågående utvecklingssatsningar inom RF. Viss datorvana krävs och det är en fördel om du är bekant med IdrottOnline och EPiServer då huvuddelen av arbetet kommer att ske över telefon samt via dessa system.

Arbetet ska till del präglas av uppsökande verksamhet gentemot våra medlemsföreningar, föreningarna ska känna sig både sedda och uppskattade, vi ser därför gärna att du är tillmötesgående och med en naturligt serviceinriktad attityd.

Arbetsplatsen kommer att vara förbundskansliet på Fiskartorpsvägen i Stockholm med tillträde den 16 januari 2012 eller enligt överenskommelse. Ansökan inlämnas senast den 18 december till hakan@swebox.se tillsammans med löneanspråk.

Frågor besvaras av generalsekreterare Håkan Stigzelius, 08-411 32 95, hakan@swebox.se

Välkommen med din ansökan!