SBF meddelar att förbundets långvariga medarbetare Ida Kvist beslutat sig för att söka sig till nya utmaningar

Nedan följer en text som Ida själv skrivit om sin tid inom SBF

Det är dags för mig att gå vidare

Jag har under 6 1/2 år varit anställd på SBF:s kansli där jag har jobbat ut mot våra föreningar i olika typer av frågor som rör en förening, bollat idéer för projekt inom Idrottslyftet ramar, koordinerat ihop förbundets utbildningar, konferenser och andra möten samt varit med på våra svenska mästerskap, vissa läger och större turneringar.

Jag har lärt mig enormt mycket om boxning under dessa år och det har varit både roligt och intressant att få jobba med en idrott som jag själv aldrig har utfört. Tillsammans med dem jag har haft runtomkring mig på kansliet, styrelsen och ni där ute i föreningarna har vi skapat en hel del tillsammans genom samtal och möten.

Boxningen står inför en stor utmaning i att hitta en struktur och organisation som alla kan enas kring, där förening och förbund arbetar i samklang med varandra för boxningens bästa, där alla känner att de bidrar liten som stor. Hur det kommer se ut får jag följa vid sidan av då jag fortsätter mot nya äventyr inom idrottsvärlden som Idrottskonsulent på Sörmlandsidrotten.

Jag vill tacka alla jag mött under dessa år, de som stått i min ringhörna, alla mina kollegor som kommit och gått på kansliet, samtliga styrelser, headcoacher/kategoriansvariga, domare och boxare.

//Ida Kvist

Förbundsstyrelsen och SBF tackar Ida Kvist för hennes fantastiska arbete och engagemang för boxningen under en lång tid.
Ida har varit oerhört omtyckt under alla sina år på förbundets kansli.

Hennes engagemang och professionalism har inte lämnat någon oberörd.

Svensk boxning har i Ida haft en underbar medarbetare som vi alltid kunnat lita på och som med sitt härliga positiva humör gett oss andra en energikick.

Ida går nu vidare i sin karriär med nya spännande utmaningar.

Vi i SBF och hela boxningssverige tackar Ida för hennes insatser för svensk boxning och önskar henne lycka till i sin nya och spännande karriär.