Efter succén med att ha vår återstartssamordnare tillgänglig för frågor kring återstartsstödet m.m. så upprepas nu detta tre gånger till.

Under lördagen den 20 augusti 2022 var vår återstartssamordnare Jenny tillgänglig för frågor och funderingar kring bland annat återstartsstödet och parahelgen i september. Totalt sett var det en lyckad dag med många föreningar som kontaktade henne och ställde frågor, även ett antal ansökningar om återstartsstöd kom in!

Med tanke på denna succé så upprepas nu detta tre gånger till med start den 10 september 2022, följt av 24 september och ett sista tillfälle den 8 oktober. Vid dessa tillfällen kan ni föreningar och distrikt höra av er till Jenny på telefon eller mail för frågor kring återstartsstödet, förbundets arbete med återstartsstödet och framtida planer för de nya stöden som vi beviljats. Jenny kommer att vara nåbar via e-post och telefon under dessa lördagar mellan klockan 10-16.00, hennes kontaktuppgifter är jenny.haggblom@swebox.se och 0704-82 37 12. I övrigt är Jenny nåbar måndag-fredag 8-17.00, samt nu även följande tider på helgerna som kommer.

Följande datum och tider gäller alltså:

Lördag 10 september, kl. 10-16.00

Lördag 24 september, kl. 10-16.00

Lördag 8 oktober, kl. 10-16.00

Har ni frågor kring domarböcker, projektmedel, tävlingar, licencer och internationell boxning etc. så hänvisas ni till det övriga kansliet samt styrelsen. Jenny är expert på återstartsstödet och besvarar enbart frågor som rör detta område (även om hon är duktig på många andra saker också så är fokus på återstarten).

Ett liknande arrangemang kan anordnas i december-januari med fokus på återrapporteringen av återstartsstödet om 10 000 kr respektive 25 000 kronor som båda måste vara inne senast den 31 januari 2023. Mer information kommer angående detta när det närmar sig.

Vi önskar er alla en fortsatt fin helg och en bra start på säsongen!

Varma hälsningar,

Svenska Boxningsförbundet