Mellan den 1/4 och 5/4 gick turneringen Emil Jechev Memorial av stapeln i Botevgrad, Bulgarien. En trupp från herrar U/J deltog i turneringen som förberedelse för kommande mästerskap och bärgade medaljer.

Medaljerna bestod av ett silver och ett brons genom Hampus Broman och Emanuel Ryttersson.

Hampus Broman i junior 64 kg mötte i sin final Garan Croft från Wales, där han efter en jämn match fick se sig besegrad. Därmed en silvermedalj bärgad för Hampus.

I semifinalen mötte Hampus Brian Vossen från Nederländerna. I en tät match stod Hampus som vinnare med 3-2 och därmed är han klar för final.

I kvartsfinalen stod Cheerav Ashalaev från Ryssland för motståndet för Hampus. En match som Hampus vann med 4-1.

I första omgången i junior 64 kg mötte Hampus Patrik Liculom från Kroatien. En match som Hampus vann med 5-0.

Emanuel Ryttersson i ungdom 63 kg fick i sin semifinal möta Moirangthem Sanathoi Meitei från Indien. En jämn match som slutade med förlust med 3-2 för Emanuel men en bärgad bronsmedalj.

I kvartsfinalen i ungdom 63 kg mötte Emanuel Ryttersson Blagovest Mai från Bulgarien. En match som Emanuel vann med 5-0.

I ungdom 57 kg mötte Kevin Bohm i sin första match Tom Price från Wales. En match som slutade med vinst för Price med 5-0.

I junior 60 kg mötte Kevin Scott i sin första match, i andra omgången, Mikhail Silenskii från Ryssland. En macth som slutade med förlust med 0-4 för Kevin.

I junior 69 kg mötte Nassir Eivaz Aleksey Ogorodov från Ryssland. En match som Nassir förlorade med 5-0.

I junior 56 kg mötte Noah Nordby Yurii Tomiu från Ukraina. Resultatet i matchen blev 5-0 till Yurii Tomiu.

Alexander Fredriksson var tyvärr sjuk och kunde inte delta i turneringen.

Många bra matcher och bra sparring i en turnering av hög klass för våra herrar ungdom och junior. En bra förberedelse för kommande ungdoms- och junior-EM.