Svenska Boxningsförbudet vill bjuda in föreningarna i det Östsvenska Distriktsförbundet samt föreningarna i Stockholm-Gotlands Distriktsförbund till en återstartskonferens samt stegutbildningar i Norrköping den 14-15 maj.

Syftet med konferensen är att informera om återstartsarbetet med svensk boxning efter de svåra år vi upplevt med pandemin som vi fått ta, och fortfarande får ta, konsekvenserna av. Vi på förbundets kansli vill veta hur Ni ute i föreningarna upplever arbetet för att få tillbaka Svensk boxning till det den var innan pandemin och hur vi tillsammans kan utveckla föreningarna till att bli starkare och därigenom växa i både storlek och kraft för att föra den svenska boxningen framåt.

Parallellt med konferensen kommer även utbildningar att ske, det är två stegkurser samt en diplomdomarutbildning som går av stapeln under helgen vecka 19. Anmälan till konferensen och utbildningarna sker via följande länk

Anmälan till distriktskonferensen i Norrköping.

Förbundet bjuder föreningarna på kost och logi i samband med konferensen och bokning av hotellrum görs via e-post till jenny.haggblom@swebox.se senast den 7 maj 2022.

För mer information om konferensen, vänligen kontakta er förening som mottagit en officiell inbjudan vilken inkluderat ett schema för helgen.

Anmälan för utbildningarna sker via följande länkar (först till kvarn gäller då det är begränsade platser)

Steg 1-utbildning med Niklas Valtonen

Steg 2-utbildning med Daniel Samuelsson

Diplomdomarutbildning (digitalt) med Oscar Sihlén

Domarutbildning med Jimmy Björketidt

Väl mött i Norrköping,

Svenska Boxningsförbundet