Från och med 21 juli och sex veckor framåt kommer det finnas möjlighet för föreningar att koppla upp sig via en länk för att få hjälp med ansökan eller återrapporteringen av återstartsstödet tillsammans med vår återstartssamordnare Jenny Häggblom.

Under sommaren, med start torsdagen den 21 juli, och sex veckor framåt kommer vår återstartssamordnare Jenny Häggblom att vara tillgänglig på Teams för att hjälpa till med återstartsstödsansökningar eller -återrapporter. Mellan klockan 17.30-18.30 kommer hon finnas tillgänglig via en länk som kommer att publiceras på vår Facebook-sida, där ni kan koppla upp er för att på enklast möjliga sätt få hjälp med er ansökan eller återrapport.

Följande datum, mellan kl. 17.30-18.30, kommer Jenny vara tillgänglig:

  • 21 juli
  • 28 juli
  • 4 augusti
  • 11 augusti
  • 18 augusti
  • 25 augusti

En länk för respektive träff kommer att publiceras under dagen, senast 2 timmar innan starten av mötet, på Svenska Boxningsförbundets FaceBook-sida. Där kommer ni kunna koppla upp er och ställa de frågor ni önskar för att få hjälp med ansökan, återrapporten, eller ställa frågor om vad man kan söka medel för, få tips och idéer på aktiviteter som man kan använda återstartsstödet till etc. Jenny är under dessa tider tillgänglig för er!

Svenska Boxningsförbundet är just nu i fasen att planera in höstens händelser, däribland några nationella träffar bland annat för tränare och ledare, samt för de föreningar som önskar starta upp en para-verksamhet. Mer information om dessa kommer under sommaren och början av hösten. Vi planerar också in utbildningar inför höstterminen, samt tittar på datum och platser för utbildningar under våren 2023.

Med detta önskar vi er en fin tisdagskväll!