18-20 Mars deltog 11 stycken U/J Damer på träningsläger i Jönköping. Headcoach Daniel Nash rapporterar från lägret nedan.

Fokus under lägret var på uppgiftssparring, skolboxning, parteknik och matchsparring. Tema på lägret var ”Back to Basics” där jag som tränare fick chansen att se boxarnas grundteknik och taktik i olika sitauationer.

De boxarna som deltog var de tjejer som har varit mest aktiva under det senaste året och har visat utvecklingspotential. Tjerna visade bra fokus och vilja att bli bättre boxare under helgens totalt 5 pass. Lägret var en förberedelse inför Nordiska Mästerskapen och var en perfekt chans för våra framtidsboxare att passa på och sparra varandra och bygga upp en lagkänsla.

Jag vill rikta ett stort  tack till BK Ringen för sammararbete och Tomas Magui för hjälp som arrängör med hotell och mat!  Planeringen för nästa läger är redan igång.

U/J Damer deltagare:
1) Elise Saulesco, BK Swing
2) Emilia Svensson, Kalmar BK
3) Itza Pabon Reyes,  IF Linnéa
4) Linnea Eriksson, BK Swing
5) Claudia Özgun, BK Rapid
6) Pin Idh, Vaggeryds BK
7) Amanda Lundström, IF Linnéa
8) Evelina Hanna, BK Ringen
9) Milica Avramovic, Djurgårdens IF
10) Tilde Fallström, Redbergslids BK
11) Stephanie Thour, BK Värend

Ledare: Daniel Nash
Klubbtränare: Jonas Häggström BK Swing, Mads Törnkrans BK Ringen, Sander Lauritsen BK Ringen, Tomas Magui BK Ringen, Sören Andersson Vaggeryds BK