Landskampsvinst mot Finland och två Bundesligavinster gör att Clarence Goyeram, Göteborgs Team Box är Månadens boxare i december.

-Grattis Clarence till Månadens boxare i december. Det var en bra månad för dig.
-Tack, tack, det gick bra då. Jag vann två matcher i Bundesliga och i landskampen mot Finland. Första tysken, Rudi Kafli, vann jag klart mot. Han var inte så bra. Jag skulle ha mött en annan kille men de slängde in en reserv som var trea på deras U21-mästerskap.

I landskampen vann jag klart mot Amin Nuri. Jag gjorde en bra match, kanske satsade lite för mycket ibland men jag var koncentrerad och hade kontroll från början till slut.

I sista Bundesligamatchen för året mötte jag en vitryss, Evgeniy Dauhaliavets, som boxade på VM. Jag slog han som ungdom i en turnering i Minsk för många år sen. Jag hade kontroll hela vägen och vann klart även denna gången.

-Det gick bra för dig och ditt lag Nordhausen i Bundesliga denna säsongen.
-Ja, jag gick fyra matcher och vann alla. Vi blev Bundesligamästare och hade avgjort redan innan sista omgången. Tror vi vann med fyra poängs skillnad.
Det har varit en bra säsong än så länge för mig med totalt tolv vinster på tolv matcher, varav sju mot internationellt motstånd. Under 2014 gick jag 24 matcher och vann 22. Jag förlorade på Kuba och en match i Bundesliga i början som jag sedan fick revansch på.

-Nästa vecka är det landskamp mot Italien men det är osäkert med motstånd till dig.
-Ja, jag hoppas jag får match mot Italien annars vore det bra med någon annan match för jag har stor lust att gå upp och boxas.

Clarence vann klart mot Rudi Kafli i Bundesliga den 6 december