En lyckad start för Atomserien den 14/10 hos Halmstads AIS.

Med oro att serien inte skulle ta fäste blev vi glatt överraskade att hela 38st boxare var anmälda till serien. En serie skapad för att våra diplomboxare skulle få mer matcherfarenhet och utvecklas i vår älskade sport.

Efter några återbud och dessvärre ingen matchning, så blev det trots allt en bra blandning av matcher och vi fick till slut ihop hela 16 matcher! Det är på bristningsgränsen av antal matcher man mäktar med under ett svep om man inte har tillräckligt med domare att byta av med. Tack vare gott samarbete och förståelse för tid, rullade alla matcher på väldigt bra från start kl 11.00 till avslut kl 14.00!

Några boxare som stack ut från mängden och blev tilldelade priser var:

  • Bästa Tjej – Liv Hökerud, HAIS
  • Bästa Kille – Zubin Rashidi, BK Värend
  • Atompriset – Leon Kalyun, Angered BC

Vi vill tacka alla klubbar: Angered BC, BK Värend, Kristianstads BK, Höllvikens BK och Värnamo som kom och deltog med sina boxare och en eloge till Alex Da Silva som kunde ställa upp som ringdomare på kort varsel. Inte minst tack till klubbens funktionärer som ställde upp med allt runtomkring – ni är alla guld värda!

Serien fortsätter igen 18/11 samma plats, tid och kanal på www.haisbox.se/atomserien hittar ni anmälan, livestreamen och resultat av dagens matcher.

//Norah Guzlander