Under helgen 18-20 juni genomförde förbundets styrelse en arbetshelg inriktad på att bekanta sig med nya arbetsuppgifter samt att förankra svenska boxningsförbundets arbetsinriktning tillsammans.
Förbundscoach Lennart Bernström var på plats under söndagen för att introducera sitt arbete för nya styrelsemedlemmar samt prata om OS i Tokyo och de kvaltävlingar som landslaget precis befunnit sig på där Agnes Alexiusson kvalade in till OS.

Även Klas Sandberg var på plats under söndagen som representant för sportkommiten där han presenterade deras arbete samt en gedigen genomgång av sportkommitens arbete med att förtydliga delar av den idrottsliga inriktningen. Ett spännande arbete att ta del av för den nya styrelsen.

Kansliets heavy hitters, Patrik Bengtsson och Patrick Wheeler, gick igenom arbetet på kansliet och beskrev bland annat hur de arbetar med stödmedel via riksidrottsförbundet.

Den nya styrelsen hade en bra, givande och trevlig helg tillsammans i boxningens tecken. Entusiasmen för uppdraget svensk boxning är hög, kompetensen är bred och gedigen, precis som det ska vara i en styrelse som hanterar frågor som rör hela boxningssverige.

Styrelseordförande Per-Axel ”Pax” Sjöholm