Svenska Boxningsförbundet står inför en viktig omorganisation även avseende de olika landslagen. Med denna bakgrund har SBF och Ajmal Omar efter bra diskussioner kommit överens om att Ajmal nu slutar.

-Jag anser inte att jag ska fortsätta som Head Coach i SBF. Efter samtal med vice ordförande Per- Axel ”PAX” Sjöholm har jag kommit fram till att jag ska sluta. Det är ett beslut som tagits i samförstånd. Jag tackar för den tid som varit i SBF och önskar alla de nya coacherna lycka till, säger Ajmal som fortsätter sin tränarkarriär i Djurgården!

– Vi tackar Ajmal för hans arbete och stora engagemang i SBF och önskar honom all lycka. Vi behöver alla goda krafter inom svensk boxning, säger vice ordförande Per-Axel ” PAX” Sjöholm.

Inom kort kommer SBF presentera den nya strukturen och organisationen för de olika svenska landslagen.